Service  autorizat 

MAN, WABCO, SCHWARZMÜLLER, FLIEGL, CARRIER TRANSICOLD și ISUZU

SERVICE CAMIOANE

Service-ul nostru autorizat MAN, WABCO, SCHWARZMÜLLER, FLIEGL, CARRIER TRANSICOLD și ISUZU este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru a identifica și repara problemele autovehicului dumneavoastră. Soluțiile inteligente oferite de echipa noastră de experți își găsesc implementarea în atelierul mecanic prevăzut cu opt canale de lucru, având o lungime cuprinsă între 18 și 40 m.

HOTEL de ANVELOPE

Vă invităm la service-ul nostru pentru a beneficia de un serviciu de depozitare a anvelopelor, contra unei taxe anuale de doar 60 lei. Păstrarea anvelopelor în condiții optime în hotelul de anvelope vă va scuti de preocuparea depozitării lor și va asigura reducerea spațiului ocupat inutil acasă, permițând utilizarea acestuia în alte scopuri.

TRACTARI

Tractari autocamioane
Tractari autocare
Tractari autovechicule

Asigurăm tractarea nonstop pentru autocamioane, autocare și autovechicule  cu o echipă de profesioniști calificată în reparații mecanice. Garantăm serviciul de tractare non-stop pentru a vă asigura un drum liniștit și siguranța asistenței în orice situație.

Tahograf

Limitatoare de viteza

ITP camioane

Mecanica autocamioanelor

Tinichigerie

Vopsitorie

Electricitate si electronica

Geometrie roti

Vulcanizare

Service-ul nostru MAN preia de la cele mai simple probleme de mentenanță până la cele mai complexe reparații. Echipa GIG vă este alături pentru a vă asigura servicii impecabile pentru cele mai variate autovehicule, camioane și autocare. Mecanici, tehnicieni și ingineri cu experiență lucrează cu sistemele și echipamentele unui service auto la standard european pentru a vă oferi siguranță în circulație și confort în toate deplasările, iar serviciul de tractări non-stop a fost gândit pentru a vă asista în cele mai dificile momente.